0
0 Ostoskori (on vielä tyhjä)

MicroVisio Oy:n yritysmyynti

MicroVisio Oy tarjoaa yrityksille todella monipuolisen tuotevalikoiman (laajemman kuin verkkokaupassa). Yritykset pystyvät hyödyntämään hankinnoissaan myös verkkokauppaa, sekä tilin avaus onnistuu helposti ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Perinteisten maksutapojen lisäksi tarjoamme kaiken kokoisille yrityksille maksaa tuotteetlaskulla, sekä mahdollisuuden leasing rahoitukseen. 

Mikäli yritys haluaa maksaa tuotteet laskulla. Tulee yrityksen rekisteröityä ja ilmoitta meille sähköpostilla niin lisäämme maksutavaksi laskutuksen.

Toimitamme tuotteet suoraa asiakkaan toimipisteeseen Suomessa. Takaamme nopean toimituksen, sekä kilpailukykyiset hinnat. Voitte myös kysyä henkilökohtaista palvelua tarpeidennen kartoitusta varten. Autamme myös laitekokonaisuuksien suunnittelussa.

Verkkokaupan Tili

Yrityksillä on myös mahdollisuus tehdä oma tili verkkokauppaamme. Tilin avulla yritys voi seurata omaa tilaushistoriaansa, sekä seurata tilauksien etenemistä. Keskittämällä yrityksen hankintoja, yritys saa tuntuvia etuja ja tarjouksia. Yritysmyyjämme palvelevat aina tarvittaessa henkilökohtaisesti, tuotteiden, palveluiden ja muiden asioiden kanssa. 

Tarjouspyynnöt ja kyselyt voitte lähettää sähköpostiimme: myynti@microvisio.fi