0
0 Ostoskori (Tyhjä)

MicroVisio Oy:n verkkokaupan yleiset myynti- ja toimitusehdot 25.6.2020

Verkkopalvelun kuvaus

Vekkokauppa on MicroVisio Oy:n ylläpitämä verkkokauppa, joka palvelee asiakkaitaan 24h / vrk. Verkkokaupasta tilaaminen ja palveluun rekisteröityminen on mahdollista yrityksille, yhteisöille ja yhdistyksille sekä yksityishenkilöille. Verkkokaupasta tilaamiseen tarvitaan asiakkaan toimitusosoite Suomessa ja tilaajan yhteystiedot. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

1. Soveltamisala

Näitä sopimusehtoja sovelletaan MicroVisio Oy:n ja sen asiakkaiden väliseen kaupankäyntiin asiakkaan tilatessa tuotteita verkkokaupasta. Ehtoja sovelletaan myös asiakkaan tilatessa verkkokaupan tuotteita puhelimella, faxilla, kirjeitse tai muuta etäviestintä käyttäen.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty. Kuluttajakaupassa sovelletaan voimassa olevaa lakia kuluttajakaupasta (kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38).

MicroVisio Oy:n välittämien kolmannen osapuolen hyödykkeiden kohdalla sovelletaan kuluttajasuojalain lisäksi kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. MicroVisio Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät verkkokaupan kotisivuilla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan, ellei laissa ole toisin määrätty.

2. Asiakas

Asiakkaalta tarvittavat tiedot tilauksen yhteydessä ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköposti-, toimitus- ja laskutusosoite sekä yrityksiltä Y- tunnus.

3. Toimitusaika ja - tapa, sekä toimituskulut

Verkkokaupassa tehdyt tilaukset käsitellään välittömästi niiden saavuttua ja toimitusaika tilauksesta on yleensä 1- 7 arkipäivää. Jos tilauksessa on tuotteita, jotka eivät ole vielä tilausta käsiteltäessä ilmestyneet (esim. uutuudet) tai ovat tilapäisesti loppuneet varastosta, tilaus toimitetaan erissä saatavuuden mukaan. Tilauksen toimittaminen erissä ei vaikuta asiakkaan maksettavaksi tuleviin toimituskuluihin. Jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua. Toimitamme tilaukset asiakkaan (tilauksen yhteydessä) valitsemalla toimitustavalla. Toimitustapa/- maksu vaihtoehdot määräytyvät tilauksen kokonaispainon ja/tai tilavuuden mukaan. Verkkokaupassa mainittua pakkauskokoa (pak, ras, ltk, jne.) pienempää tavaraerää ei toimiteta.

 4. Hinnat

Verkkokaupan hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tarjousten yhteydessä erikseen mainitun ajan. Hinnat ilmoitetaan kunkin tuotteen kohdalla arvonlisäveron kanssa. Jos hinnastossa on hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan. Mikäli asiakas tilaa tuotteet verkkokaupan kautta, noudatetaan aina verkkokaupan hintoja sekä myynti- ja toimitusehtoja, jotka syrjäyttävät muut mahdolliset asiakaskohtaiset sopimukset. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

5. Maksuehdot/tavat

Yritysasiakkaat

Laskutusasiakkaana voi toimia Suomen kaupparekisteriin merkitty yritys, yhteisö, yhdistys tai julkishallintoon kuuluva laitos, kunta, kaupunki tai hankintarengas, kuntayhtymä, sairaanhoitopiiri ja EU-virasto, jolla on toimitus- ja laskutusosoite Suomessa. Laskutusoikeus myönnetään luottotarkistuksen jälkeen.

Yrityksille laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää netto. Laskutuslupa myönnetään luottotarkistuksen jälkeen. Maksun viivästyessä olemme oikeutettuja perimään korkolain mukaisen viivästyskoron sekä huomautus - ja perintäkulut. MicroVisio Oy siirtää erääntyneet saatavansa perintätoimiston perittäväksi. MicroVisio Oy pidättää oikeuden kieltäytyä toimittamasta tilausta laskua vastaan. Tällainen syy voi olla esimerkiksi asiakkaan maksamattomat ja erääntyneet laskut MIcroVisio Oy:lle, maksujen toistuva viivästyminen tai maksuhäiriömerkintä. Pidätämme oikeuden tarkistaa ja/tai hylätä tilaus ennen kauppasopimuksen syntymistä.

 

Henkilöasiakkaat

Yksityishenkilöiden tilauksissa käytämme Checkout- maksupalvelua. Checkout-maksupalvelu takaa yksityishenkilölle monipuoliset maksutavat ja luotettavan sekä helpon maksunvälityksen. Mikäli asiakkaan Checkout- maksupalvelun kautta tehdyssä tilauksessa on tuote/tuotteita, joita emme ylivoimaisen esteen takia pysty toimittamaan, palautamme asiakkaan maksaman suorituksen kokonaisuudessaan takaisin ensi tilassa. Tästä ilmoitamme aina erikseen asiakkaalle.

Maksutavat ja ehdot

 

6. Huomautukset

Asiakkaan tulee suorittaa toimituksen vastaanottotarkastus ensi tilassa, kuitenkin kohtuullisessa ajassa, todetakseen vastaako toimitus tilausta ja ovatko tuotteet virheettömässä kunnossa. Huomautus virheellisestä tilauksesta, toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä kirjallisesti kolmen (3) vuorokauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta sähköpostilla tai osoitteessa www.microvisio/kauppa kohdasta palaute. Muussa tapauksessa Myyjä on vapaa virheeseen liittyvistä vastuista.

7. Palautukset

Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Tavaraa ei saa palauttaa ennen asiakaspalvelun antamaa hyväksyntää ja ohjeistusta. Lisätiedot p. 0440-212 700.

Postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia ei lunasteta. Myyjän tai tuotteen virheestä johtuvan palautuksen kuluista vastaa myyjä. Virhetilauksissa asiakas vastaa palautetun tuotteen kaikista toimituskuluista.

8. Ylivoimainen este (Forse Majeur)

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa myyjän toimitusvastuusta. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta mitään vahingonkorvausta.

9. Omistusoikeudet ja vastuu

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy tilaajalle luovutushetkellä.

10. Muut sovellettavat ehdot

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty. Yritysasiakkaiden ja myyjän välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia, ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty.

 

11. Takuu

Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Takuu määräytyy valmistajan ja maahantuojan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan kotisivuilta. Maahantuojan valtuuttama huoltoliike määrittelee, kuuluuko ilmoitettu vika takuun piiriin. Takuuaikana tuotteessa ilmennyt takuunalainen vika joko korjataan tai tuote vaihdetaan toiseen riippuen tuotteesta. Takuun perusteella tapahtuva vaihtaminen tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. MicroVisio Oy pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet. Tähän on varattava aina 3-5 arkipäivää.

12. Laitehuolto ja käyttötuki

Mikäli laitteen käyttöönotossa tai käytön yhteydessä ilmenee ongelmia, jotka eivät selviä käyttöohjeesta, tulee asiakkaan olla suoraan yhteydessä laitteen valmistajan osoittamaan tukipalveluun. Yhteystiedot löytyvät valmistajan verkkosivuilta. Huoltoa tarvitseva laite on toimitettava suoraan asianomaisen valmistajan osoittamaan huoltopisteeseen mukanaan todistus ostoajankohdasta ja selvitys viasta. Jos huoltopaikkaa ei löydy, asiakas voi olla yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 0440-212 700.

13. Tietosuoja

Asiakkaiden tiedot on tallennettu MicroVisio Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. MicroVisio Oy:llä on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti.  Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä MicroVisio Oy:n asiakaspalveluun tai verkkokauppaan rekisteröityneet asiakkaat voivat asiakastilin kautta ladattua omat tietonsa. Yhteydenotot on tehtävä kirjallisena ja toimitettava allekirjoitettuina osoitteeseen: MicroVisio Oy, Automaatiotie 1,90460 Oulu. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä sivustolla kohdasta Rekisteriseloste.

14. Sovellettava laki ja erimielisyydet

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa.

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa kauppasopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiamieskuluja ei korvata, koska kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoavat veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Jos asiakkaalla ei ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään MicroVisio Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.